Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Melany Koster

“Mevrouwtje”
Mijn Pandaatje reed niet meer, reparatie onbetaalbaar, vooral in de dure zomermaanden. Dus weg ermee en op zoek naar een sloopadres. Sjonge, waar je dan allemaal terecht komt! Ik haat het om met “Mevrouwtje” aangesproken te worden.

Op dit adres werd ik meteen keurig te woord gestaan en werd mijn auto nog dezelfde dag gratis opgehaald. Prima bod gekregen met behoud van mijn CD-speler die er nog inzat. Deze Mevrouw kan nu opgelucht gaan sparen voor een andere Panda!

Hallo met Jeroen hier, Rotterdam

Gister zomaar op een sloopauto adres geklikt, wist niet welke ik moest. Gelukkig deze gekozen, vandaag is de Opel Corsa van mijn vrouw al opgehaald. Keurig netjes geholpen, kan niet anders zeggen. Frans, bedankt, lekker makkelijk via Marktplaats gevonden.

José Ros

Ik wilde zo snel mogelijk van mijn Volvo af, maar omdat er zo veel aan moest gebeuren schaamde ik me bijna om hem ergens aan te bieden. Vorige week startte hij helemaal niet meer dus moest ik wel een oplossing zoeken. Ik kwam hier terecht en werd behandeld alsof ik een gouwe koets in de aanbieding had. De volgende dag al heb ik afscheid genomen van de Volvo (zonder schaamte). Het was zelfs geen probleem dat hij op een parkeerplaats stond in Den Bosch. Ik ben echt hartstikke snel en vooral netjes geholpen, bedankt.

Koos

Boos!

Ik moest van mijn oude Ford Fiesta af en had een adres gevonden waar ik hem naar toe kon brengen. Ik zou er een aardig bod voor krijgen. Een heel gedoe, naar Rotterdam rijden en ook nog aan mijn buurman vragen of hij met me mee wilde rijden.
Nadat ze mijn auto nog even hadden bekeken terwijl ik aan de koffie zat kreeg ik te horen dat ze nog een paar mankementen hadden ontdekt (jaja) waardoor het afgesproken bod beduidend omlaag ging. Ik verslikte me bijna in mijn koffie. Na alle moeite die ik had gedaan was de verleiding groot om mijn auto daar te laten, maar ik was zo boos dat ik weigerde en naar huis ging.
Gelukkig attendeerde iemand me op deze site. De Ford is netjes opgehaald en van de chauffeur ontving ik het afgesproken bedrag en geen cent minder. Gewoon eerlijk! Ik heb voor de buurman nog een flesje wijn gekocht. Dank julie wel. Niet meer boos maar wél trots haha.

Cas, bedankt….

Een goede manier om van je sloopauto af te komen. Ten eerste wordt vriendelijk te woord gestaan en daarbij wordt het goed uitgelegd wat de stappen zijn om je auto af te staan.
Dus je komt niet voor verrassingen te staan.
Als je verder nog vragen heb, kan je gerust terug bellen, en dan wordt alles in werking gesteld om de vraag die je hebt in goede orde af te handelen.
Voor mij persoonlijk een goede en betrouwbare manier van zaken doen.

Thanks….

Bericht uit amsterdam Mazda 626

Hoi Hoi,

Ik was op zoek naar het hoogste bod. Duidelijk verhaal hoe het gaat, zag er goed uit.
Mijn auto is op gehaald, een auto die ik 15 jaar heb gereden. We krijgen een kleintje er bij dus deze mag weg..
Hij is vorige week opgehaald. Keurig afgehandeld.

Grtjes Bob en Daan