Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

APK afgekeurde auto verkopen

Zit u met een APK afgekeurde auto?

apk afgekeurde autoZit u met een APK afgekeurde auto? U mag daar niet meer mee rijden en riskeert een flinke boete als u dat wel doet, dus u wilt zo snel mogelijk af van de auto die niet meer APK gekeurd is.

U kunt uw APK afgekeurde auto verkopen aan 1-2-3 Snel auto verkopen. Bel ons op 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07 om een goed bod op uw auto te ontvangen, of stuur een whatsapp bericht. We reageren zo snel mogelijk, zodat u gauw weet waar u aan toe bent.

Geen kosten, wel vergoeding

Wij garanderen u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Vaak ontvangt u zelfs nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw afgekeurde auto.

Ophalen APK afgekeurde auto

Wij halen auto’s op door heel Nederland, ook uw afgekeurde auto. Nadat u ons heeft gesproken, wij de gegevens van uw auto hebben en u een bod van ons gekregen heeft, kunnen we een afspraak maken voor het afhalen van de auto.

Direct vrijwaring en geld

Bij de afhaling van de auto ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Wacht niet langer, maar regel vandaag nog dat uw APK afgekeurde auto wordt opgehaald.

 

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.