Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Occasion verkopen – ook met schade

1-2-3 Snel uw occasion verkopen

occasion verkopen

Wij kopen occasions, ook als ze schade hebben, of een defect of mankement. Wanneer u een occasion verkopen wilt, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, whatsapp, sms, e-mail of het online aanmeldformulier. Vooral jonge occasions hebben onze interesse, en ook jonge auto’s met schade. Hiervoor bieden wij een mooi bedrag dat u enorm zou kunnen meevallen.

Uw occasion verkopen, hoe gaat dat

Uw occasion verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de de auto en alle overige belangrijke informatie, zoals opties, schade, mankementen. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw occasion kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf stopgezet doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.

Wij halen occasions op, oudere en jonge occasions, en ook auto’s met schade, defecte auto’s, sloopauto’s, busjes en caravans. Wilt u van een occasion af, blijf er dan niet mee zitten. U kunt uw occasion vandaag nog verkopen voor een mooie prijs.
 

Occasion verkopen met schade

Heeft u een occasion met schade? Schade aan uw auto kan al gauw erg duur worden om te repareren. Maar als de auto nog redelijk jong is, is het ook zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. U kunt er immers veel meer geld voor krijgen dan de sloop als vergoeding geeft voor uw auto.
Uw jonge schadeauto verkopen is een betere optie. Jonge schadeauto’s hebben nog een aardige waarde, en wij kunnen u dan ook een mooie vergoeding bieden voor uw occasion. Wilt u een schadeauto verkopen met bouwjaar vanaf 2010, neem dan zeker contact met ons op!

Over het algemeen geldt dat we van 100 tot 1000 Euro voor een occasion betalen, maar het verschilt per individueel geval. Zeker bij jonge auto’s maakt het veel uit wat voor merk, model, bouwjaar de auto heeft, en of er schade aan is . Daarom is het goed om ons even te bellen. U hoort dan het bedrag dat wij voor uw occasion bieden en dat zou u best eens aangenaam kunnen verrassen.

Wat heeft u nodig om uw occasion te kunnen verkopen

– het Tenaamstellingsbewijs en
– het Overschrijvingsbewijs
óf
– de kentekencard en
– de tenaamstellingscode

Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
 

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.