Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Occasion verkopen – ook met schade

Wij kopen occasions, ook als ze schade hebben, of een defect of mankement. Wanneer u een occasion verkopen wilt, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, whatsapp, sms, e-mail of het online aanmeldformulier. Vooral jonge occasions hebben onze interesse, en ook jonge auto’s met schade. Hiervoor bieden wij een mooi bedrag dat u enorm zou kunnen meevallen.

Uw occasion verkopen, hoe gaat dat

Uw occasion verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de de auto en alle overige belangrijke informatie, zoals opties, schade, mankementen. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw occasion kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf stopgezet doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.

Wij halen occasions op, oudere en jonge occasions, en ook auto’s met schade, defecte auto’s, sloopauto’s, busjes en caravans. Wilt u van een occasion af, blijf er dan niet mee zitten. U kunt uw occasion vandaag nog verkopen voor een mooie prijs..

Occasion verkopen met schade

Heeft u een occasion met schade? Schade aan uw auto kan al gauw erg duur worden om te repareren. Maar als de auto nog redelijk jong is, is het ook zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. U kunt er immers veel meer geld voor krijgen dan de sloop als vergoeding geeft voor uw auto. Uw jonge schadeauto verkopen is een betere optie. Jonge schadeauto’s hebben nog een aardige waarde, en wij kunnen u dan ook een mooie vergoeding bieden voor uw occasion. Wilt u een schadeauto verkopen met bouwjaar vanaf 2010, neem dan zeker contact met ons op!

Over het algemeen geldt dat we van 100 tot 1000 Euro voor een occasion betalen, maar het verschilt per individueel geval. Zeker bij jonge auto’s maakt het veel uit wat voor merk, model, bouwjaar de auto heeft, en of er schade aan is . Daarom is het goed om ons even te bellen. U hoort dan het bedrag dat wij voor uw occasion bieden en dat zou u best eens aangenaam kunnen verrassen.

occasion verkopenoccasion verkopen

Wat heeft u nodig om uw occasion te kunnen verkopen

 • het Tenaamstellingsbewijs en
 • het Overschrijvingsbewijs
 • óf
 • de kentekencard en
 • de tenaamstellingscode

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp

  06-45 12 54 61 of

  06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Klantreacties

  Ik wilde zo snel mogelijk van mijn Volvo af, maar omdat er zo veel aan moest gebeuren schaamde ik me bijna om hem ergens aan te bieden. Vorige week startte hij helemaal niet meer dus moest ik wel een oplossing zoeken. Ik kwam hier terecht en werd behandeld alsof ik een gouwe koets in de aanbieding had. De volgende dag al heb ik afscheid genomen van de Volvo (zonder schaamte). Het was zelfs geen probleem dat hij op een parkeerplaats stond in Den Bosch. Ik ben echt hartstikke snel en vooral netjes geholpen, bedankt.


  Gister zomaar op een sloopauto adres geklikt, wist niet welke ik moest. Gelukkig deze gekozen, vandaag is de Opel Corsa van mijn vrouw al opgehaald. Keurig netjes geholpen, kan niet anders zeggen. Frans, bedankt, lekker makkelijk via Marktplaats gevonden.


  Boos!

  Ik moest van mijn oude Ford Fiesta af en had een adres gevonden waar ik hem naar toe kon brengen. Ik zou er een aardig bod voor krijgen. Een heel gedoe, naar Rotterdam rijden en ook nog aan mijn buurman vragen of hij met me mee wilde rijden.
  Nadat ze mijn auto nog even hadden bekeken terwijl ik aan de koffie zat kreeg ik te horen dat ze nog een paar mankementen hadden ontdekt (jaja) waardoor het afgesproken bod beduidend omlaag ging. Ik verslikte me bijna in mijn koffie. Na alle moeite die ik had gedaan was de verleiding groot om mijn auto daar te laten, maar ik was zo boos dat ik weigerde en naar huis ging.
  Gelukkig attendeerde iemand me op deze site. De Ford is netjes opgehaald en van de chauffeur ontving ik het afgesproken bedrag en geen cent minder. Gewoon eerlijk! Ik heb voor de buurman nog een flesje wijn gekocht. Dank julie wel. Niet meer boos maar wél trots haha.

  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Wilt u zo snel mogelijk uw occasion verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.