Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen aan handelaar

De Auto verkopen aan handelaar of particulier? Met deze vraag zitten sommige mensen die hun auto verkopen willen. U misschien ook wel, want u bent op deze pagina beland. Wat is handiger, sneller of levert meer op? De auto verkopen aan een handelaar of garage, of aan een particulier?

Tijd en moeite

Het antwoord op deze vraag hangt een beetje af van wat u bereid bent om te doen, hoeveel tijd u heeft, en hoe snel u het geld wilt hebben.

Een auto particulier verkopen is meestal een weg van veel geduld. U zult ook moeten kunnen en willen onderhandelen. U moet dan foto’s maken, een advertentie plaatsen op een online marktplaats, zoveel mogelijk details over de auto in de advertentie zetten, vragen beantwoorden, mensen ontvangen die willen komen kijken. De tijd hebben om potentiële kopers te laten proefrijden. En als het dan bijna zover is moet u ook nog gaan onderhandelen over de prijs. Uiteindelijk uitkomen bij een bedrag dat de koper wil geven, en dat u wilt accepteren voor de auto. Daarna nog samen naar het postkantoor als de deal rond is.

Sneller en gemakkelijker

Dat kan veel sneller en ook veel gemakkelijker.
Wanneer u de auto verkoopt aan een handelaar kunt u volstaan met het kenteken van de auto doorgeven, misschien nog wat extra info over eventuele schade of mankementen, en eventueel een foto appen. U krijgt dan een bod van de autohandelaar. Zo werken wij, lekker snel, lekker makkelijk. En wat ook enorm handig is, we halen de auto bij u op, waar en wanneer het u past, gratis. Bij het ophalen ontvangt u het overeengekomen bedrag voor de auto, en het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo bespaart u veel tijd en moeite, en heeft u een marktconform, eerlijk bedrag voor uw auto gekregen.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
  Dus… adverteren of auto verkopen aan handelaar.. u beslist

  Het kost in elk geval nauwelijks tijd en moeite om te weten te komen welk bod u van ons krijgt, want u hoeft alleen maar te bellen of het contactformulier op deze pagina in te vullen, en u krijgt het antwoord per omgaande. Aarzel niet, bel, mail of app, en weet snel meer.

  Sloopauto’s of auto’s met schade

  Ook sloopauto’s of auto’s met schade kunt u bij ons aanmelden. Bij ons is uw sloopauto altijd meer waard dan 100 Euro. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van sloop- en demontagevoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage en krijgt u een goed bod.

  tweedehands auto verkopentweedehands auto verkopen

  Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp
  06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.