Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Uw Auto verkopen in Breda kan makkelijk en snel

Wij halen uw (sloop)auto op door geheel Nederland, ook in Breda. Makkelijk en snel. Sloopauto’s, schadeauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, we halen alles op. De auto wordt op locatie bekeken en u krijgt een goed bod. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven.

Er worden voor het ophalen van uw auto in Breda geen kosten in rekening gebracht. Dit is gratis. En vaak ontvangt u zelfs nog een vergoeding voor de auto, afhankelijk van de staat van uw auto. Ook voor sloopauto’s.
Het geld ontvangt u bij het ophalen direct van de chauffeur. Tevens ontvangt u van onze chauffeur meteen een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs heeft u nodig om op te sturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Uw auto verkopen in Breda, hoe gaat dat in zijn werk?

 • U belt ons op 0183-513119 of 06-45125461 en krijgt direct een inkoper aan de lijn.

 • U geeft de gegevens van uw auto door, zoals merk en type, kenteken en eventuele schade.

 • Daarna krijgt u snel een bod voor uw auto.

 • Vindt u het bod aantrekkelijk, dan maken we een afspraak voor het ophalen van uw auto.

 • De auto wordt op afgesproken plaats, datum en tijdstip opgehaald, dit mag elke lokatie in of nabij Breda zijn, wat u uitkomt.

 • Bij het ophalen ontvangt u de vrijwaring en het afgesproken bedrag contant.

Certificering

Alle autodemontagebedrijven of auto inkoopbedrijven waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en ARN Auto Recycling. Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd.


Uw sloop auto verkopen Breda

Het verkopen van een sloopauto gaat hetzelfde als hierboven beschreven. Verder wordt uw sloopauto door een gecertificeerd autodemontagebedrijf opgehaald. Het erkende autodemontagebedrijf zorgt ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoorde wijze wordt gerecycled. Er zitten nog onderdelen in uw auto die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk zal het demontagebedrijf nooit alle onderdelen van uw auto eraf halen voor hergebruik, wat overblijft gaat in een shredder. Toch zijn er veel onderdelen nog bruikbaar. En van het materiaal wat uit de shredder komt, worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat in Nederland inmiddels 95% van een auto gerecycled wordt.


Uw schade auto verkopen Breda

Een schade aan uw auto kan nogal in de papieren lopen. De reparatiekosten zijn vaak erg duur, en vooral bij wat oudere auto’s kost een reparatie van schade al gauw teveel in verhouding tot wat de auto nog waard is. Toch is het zonde om de auto voor niks naar een sloperij te brengen. Uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de schadeauto. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op. Ook een auto verkopen met schade kan zo geregeld zijn met 1 telefoontje.


Uw ongekeurde of afgekeurde auto verkopen Breda

Zit u met een APK afgekeurde auto, of een die niet meer naar de APK-keuring geweest is? U mag daar niet meer mee rijden en riskeert een flinke boete als u dat wel doet, dus u wilt zo snel mogelijk af van de auto die niet meer APK gekeurd is.
U kunt uw APK afgekeurde auto verkopen aan 1-2-3 Snel auto verkopen. Bel ons op 06-45 12 54 61 om een goed bod op uw auto te ontvangen, of stuur een whatsapp bericht. We reageren zo snel mogelijk, zodat u gauw weet waar u aan toe bent.


Uw defecte auto verkopen Breda

Wij kopen ook auto’s op met een defect of mankement. Wanneer u een auto heeft die een defect heeft, en die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier.


Welke autopapieren heb ik nodig voor Auto verkopen Breda?

 • Overschrijvingsbewijs (kentekenbewijs deel II of kopie deel III)
 • Voertuigbewijs (kentekenbewijs deel I of 1a)
 • Onderhoudsboekjes, APK-papieren, NAP-pas en autoboekjes
 • Alle autosleutels

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp

  06-45 12 54 61 of

  06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.
  123 snel auto verkopen logo wit

  Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

  Tel 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07 of 0183-51 31 19

   bel me terug

   Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
   Direct contant geld in handen

   Wij garanderen u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Vaak ontvangt u zelfs nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw afgekeurde auto.

   Ophalen APK afgekeurde auto

   Wij halen auto’s op door heel Nederland, ook uw afgekeurde auto. Nadat u ons heeft gesproken, wij de gegevens van uw auto hebben en u een bod van ons gekregen heeft, kunnen we een afspraak maken voor het afhalen van de auto.

   Direct vrijwaring en geld

   Bij de afhaling van de auto ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

   auto verkopen Amsterdamauto verkopen Amsterdam

   Wacht niet langer, maar regel vandaag nog dat uw auto wordt opgehaald!

   Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

   We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

   Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

   We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

   Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.