Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Uw auto snel verkopen

Uw auto snel verkopen? Dat kan! Heeft u snel geld nodig, wilt u niet langer met de auto blijven zitten, of kunt u niet veel tijd besteden aan het verkopen van uw auto? Geen probleem. Uw auto snel verkopen is mogelijk. En ook nog voor een goede prijs.

Hoe snel kan het?

Vergeleken met de auto aanbieden bij dealers of zelf adverteren op een marktplaats-site, heel snel. Want dan gaat er tijd verloren aan zoeken, bellen, proefritten, de auto laten zien, vragen beantwoorden. Als u ons opbelt met merk, type, bouwjaar en kenteken van de auto, of u vult deze gegevens in op ons contactformulier, dan krijgt u binnen de kortste keren een reactie van ons. Wellicht hebben we nog een aanvullende vraag, of u krijgt meteen een bod. Daarna is het aan u natuurlijk, of u het bod accepteert. Door onze expertise en kennis van de markt krijgt u altijd een marktconform, realistisch bod van ons. Als u besluit het bod te accepteren laat u dat aan ons weten, waarna we meteen een afspraak kunnen maken voor het ophalen van de auto. Naar gelang de dag, tijd en plaats die u daarvoor goed uitkomen, kan dit heel snel. En wat dan ook direct geregeld wordt zijn twee andere belangrijke dingen: de betaling van het afgesproken bedrag, en de overhandiging van het vrijwaringsbewijs. Dit krijgt u namelijk van onze medewerker bij het ophalen van de auto.

Wilt u uw auto snel verkopen, begin dan nu

Begin dan nu met ons te bellen, appen of mailen. Dan hebt u stap 1 al gedaan en zijn stap 2 en stap 3 ook zó gebeurd!

  1. Stap 1 – Vraag ons om een bod op uw auto
  2. Stap 2 – Bod / verkoop
  3. Stap 3 – Ophalen auto, betaling, vrijwaring

auto snel verkopen

Kan ik ook een sloopauto, ongekeurde auto of kapotte auto snel verkopen?

Die vraag wordt ons vaak gesteld en het antwoord is Ja. Dat kan zeker, want we kopen ook auto’s die niet meer APK-gekeurd zijn, auto’s met schade of defecten, en sloopauto’s. Wij garanderen u dat er geen kosten in rekening worden gebracht, ook niet als de auto in slechte staat is. Vaak ontvangt u zelfs nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw afgekeurde auto. We bieden altijd meer dan 100 Euro voor uw sloopauto, omdat we veel ervaring hebben met de inkoop van sloopvoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage.
De werkwijze is hetzelfde als hierboven beschreven. Dus aarzel zeker niet als er iets aan de auto mankeert die u verkopen wilt.

Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.