Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Direct auto verkopen

Direct auto verkopen

Haast? Geen tijd om langs garages en dealers te gaan met een auto die te koop is, of om een online auto marktplaats advertentie te zetten? Snel geld nodig?

Geen probleem, direct een auto verkopen kàn gewoon!

direct auto verkopenHet is geen enkel probleem om een auto snel te verkopen. Als u geen tijd heeft om langs te gaan bij dealers en garages om uw auto te verkopen, of als u er geen zin in heeft om het hele proces te doorlopen dat een advertentie met zich meebrengt, dan hoeft dat niet. Want ga maar na, uw vrije zaterdagen opofferen om bij garagebedrijven langs te gaan, waar u moet wachten tot iemand tijd heeft. En dan maar hopen dat men interesse heeft in uw auto. Of een advertentie plaatsen, en vervolgens gebeld en gemaild worden door mensen die vragen stellen, de auto willen zien, een proefrit willen maken. Dan de proefrit afspreken, of de auto voor iemand reserveren, en ga zo maar door. Dat kost enorm veel tijd, zonder garanties op een succesvolle verkoop voor een aardige prijs.

Er is een betere manier, waarmee u direct de auto verkopen kunt. Bel een specialist. Een bedrijf met veel ervaring in autoinkoop en kennis van de markt. Als u ons belt, appt of mailt, dan vragen we de gegevens van uw auto, zoals kenteken, bouwjaar, merk, model en eventuele bijzonderheden (denk aan opties of schade), waarna u per omgaande een bod van ons krijgt. Een marktconform bod, omdat wij de markt kennen en veel ervaring hebben. Bent u akkoord met ons bod, dan maken we direct een afspraak voor het ophalen van de auto.

Bijkomend voordeel

Het ophalen van de auto is gratis, en we doen dit op een dag en tijd die u passen. Dit kan bij u thuis zijn, of op het werk, of waar het u maar past. Het transport is gratis, en ter plaatse ontvangt u van ons het geld plus de vrijwaring. Zo is alles in één keer geregeld en heeft u er geen werk aan of zorgen om. Bovendien wordt de wegenbelasting door het vrijwaringsbewijs automatisch stopgezet, en kunt u daarmee ook de verzekering van uw auto opzeggen.

Aarzel niet maar bel ons, mail of app, en hoor wat u voor uw auto kunt krijgen!

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.