Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Direct auto verkopen

Haast? Geen tijd om langs garages en dealers te gaan met een auto die te koop is, of om een online auto marktplaats advertentie te zetten? Snel geld nodig?

Geen probleem, direct een auto verkopen kàn gewoon!

Het is geen enkel probleem om een auto snel te verkopen. Als u geen tijd heeft om langs te gaan bij dealers en garages om uw auto te verkopen, of als u er geen zin in heeft om het hele proces te doorlopen dat een advertentie met zich meebrengt, dan hoeft dat niet. Want ga maar na, uw vrije zaterdagen opofferen om bij garagebedrijven langs te gaan, waar u moet wachten tot iemand tijd heeft. En dan maar hopen dat men interesse heeft in uw auto. Of een advertentie plaatsen, en vervolgens gebeld en gemaild worden door mensen die vragen stellen, de auto willen zien, een proefrit willen maken. Dan de proefrit afspreken, of de auto voor iemand reserveren, en ga zo maar door. Dat kost enorm veel tijd, zonder garanties op een succesvolle verkoop voor een aardige prijs.

De beste manier om uw auto direct te verkopen

Er is een betere manier, waarmee u direct de auto verkopen kunt. Bel een specialist. Een bedrijf met veel ervaring in autoinkoop en kennis van de markt. Als u ons belt, appt of mailt, dan vragen we de gegevens van uw auto, zoals kenteken, bouwjaar, merk, model en eventuele bijzonderheden (denk aan opties of schade), waarna u per omgaande een bod van ons krijgt. Een marktconform bod, omdat wij de markt kennen en veel ervaring hebben. Bent u akkoord met ons bod, dan maken we direct een afspraak voor het ophalen van de auto.

Bijkomend voordeel

Het ophalen van de auto is gratis, en we doen dit op een dag en tijd die u passen. Dit kan bij u thuis zijn, of op het werk, of waar het u maar past. Het transport is gratis, en ter plaatse ontvangt u van ons het geld plus de vrijwaring. Zo is alles in één keer geregeld en heeft u er geen werk aan of zorgen om. Bovendien wordt de wegenbelasting door het vrijwaringsbewijs automatisch stopgezet, en kunt u daarmee ook de verzekering van uw auto opzeggen.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.


  Klantreacties

  Gister zomaar op een sloopauto adres geklikt, wist niet welke ik moest. Gelukkig deze gekozen, vandaag is de Opel Corsa van mijn vrouw al opgehaald. Keurig netjes geholpen, kan niet anders zeggen. Frans, bedankt, lekker makkelijk via Marktplaats gevonden.


  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp

  06-45 12 54 61 of

  06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Wilt u direct uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.