Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

  • sloopauto 1

Sloopauto verkopen

Heeft u een sloopauto om te verkopen?

Uw auto, bedrijfswagen of bus is op, en de kosten zijn hoger dan de waarde van het voertuig. Dan is het tijd geworden om uw auto of bus te verkopen. Uw auto inruilen heeft geen zin: zonder inruil ontvangt u meer korting.

Dan staat u voor de keuze: uw sloopauto te verkopen of weggeven. De vraag is, waar krijgt u de hoogste verkoopprijs voor uw sloopauto? Op internet zijn genoeg bedrijven te vinden. Ze adverteren met de hoogste inkoopprijs voor uw sloopauto, of de gratis ophaaldienst. Maar als u besluit contact op te nemen met zo’n bedrijf blijkt uw auto niet meer waard dan 50 à 100 Euro. Bij ons is uw sloopauto altijd meer waard dan 100 Euro. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van sloop- en demontagevoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage.

Sloopauto verkopen, voor welke prijs?

Natuurlijk is de inkoopprijs van sloopauto’s lager dan de prijzen waarvoor zo’n zelfde auto te koop wordt aangeboden. Verwacht geen Marktplaats prijzen. Maar een eerlijke handelsprijs is altijd beter dan uw auto voor niks over te dragen aan een autosloperij.

Nu meer geld voor uw sloopauto!

Ontvang vanaf 75 tot 200 Euro voor uw sloopauto in Amsterdam

Sloopauto aanmelden

Bel ons of meld uw auto aan via het formulier op de website. U ontvang binnen enkele uren een bod op uw auto. Hiervoor halen wij de auto gratis bij u op. Uw (sloop)auto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een gecertificeerd autodemontagebedrijf, opgehaald. Sloop auto’s, schade auto’s, busjes, caravans, wij halen alles op. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven. De auto wordt op locatie bekeken en u krijgt een goed bod.

Certificaten

Alle autodemontagebedrijven of auto inkoopbedrijven, waar wij mee samenwerken, zijn aangesloten bij de RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd.

Milieuvriendelijk

Het gecertificeerd autodemontagebedrijf zorgt ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoorde wijze wordt gerecycled.
Er zitten nog onderdelen in uw auto die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk zal het demontagebedrijf nooit alle onderdelen van uw auto eraf halen voor hergebruik, wat overblijft gaat in een shredder. Toch zijn er veel onderdelen nog bruikbaar. En van het materiaal wat uit de shredder komt, worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat in Nederland inmiddels 95% van een auto gerecycled wordt.

We horen graag van u!

Inkoop van sloopauto’s tijdens Covid-19

We houden ons aan de Corona-maatregelen en gaan gewoon door met het inkopen van sloopauto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

Ook in het nieuwe jaar gaan we volop door met sloopautoinkoop. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.