Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Sloopauto verkopen

Uw auto, bedrijfswagen of bus is op, en de kosten zijn hoger dan de waarde van het voertuig. Dan is het tijd geworden om uw auto of bus weg te doen. Uw auto inruilen heeft geen zin: zonder inruil ontvangt u meer korting. Maar wat dan te doen, de sloopauto verkopen?

Heeft u een sloopauto om te verkopen?

Dan staat u voor de keuze: uw sloopauto te verkopen of weggeven. De vraag is, waar krijgt u de hoogste verkoopprijs voor uw sloopauto? Op internet zijn genoeg bedrijven te vinden. Ze adverteren met de hoogste inkoopprijs voor uw sloopauto, of de gratis ophaaldienst. Maar als u besluit contact op te nemen met zo’n bedrijf blijkt uw auto niet meer waard dan 50 à 100 Euro. Bij ons is uw sloopauto altijd meer waard dan 100 Euro. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van sloop- en demontagevoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage.

Sloopauto verkopen, voor welke prijs?

Natuurlijk is de inkoopprijs van sloopauto’s lager dan de prijzen waarvoor zo’n zelfde auto te koop wordt aangeboden. Verwacht geen Marktplaats prijzen. Maar een eerlijke handelsprijs is altijd beter dan uw auto voor niks over te dragen aan een autosloperij.

sloopauto verkopen

Tot €200 voor uw sloopauto

Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
  Sloopauto aanmelden

  Bel ons of meld uw auto aan via het formulier op de website. U ontvang binnen enkele uren een bod op uw auto. Hiervoor halen wij de auto gratis bij u op. Uw (sloop)auto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een gecertificeerd autodemontagebedrijf, opgehaald. Sloop auto’s, schade auto’s, busjes, caravans, wij halen alles op. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven. De auto wordt op locatie bekeken en u krijgt een goed bod.

  Certificaten

  Alle autodemontagebedrijven of auto inkoopbedrijven, waar wij mee samenwerken, zijn aangesloten bij de RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd.

  Milieuvriendelijk

  Het gecertificeerd autodemontagebedrijf zorgt ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoorde wijze wordt gerecycled.
  Er zitten nog onderdelen in uw auto die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk zal het demontagebedrijf nooit alle onderdelen van uw auto eraf halen voor hergebruik, wat overblijft gaat in een shredder. Toch zijn er veel onderdelen nog bruikbaar. En van het materiaal wat uit de shredder komt, worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat in Nederland inmiddels 95% van een auto gerecycled wordt.  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Sloopauto Utrecht

  Auto te koop in Utrecht?

  Heeft u een auto waar u vanaf wilt in de provincie Utrecht? Kijk dan even op onze website SASN – Sloopauto Utrecht
  Bel Sloopauto Utrecht en ontvang direct een gegarandeerd bod op basis van uw informatie van één van onze inkopers. Indien akkoord maken we een ophaalafspraak met u voor één van onze chauffeurs, op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen.


  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp
  06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Klantreacties

  Boos!

  Ik moest van mijn oude Ford Fiesta af en had een adres gevonden waar ik hem naar toe kon brengen. Ik zou er een aardig bod voor krijgen. Een heel gedoe, naar Rotterdam rijden en ook nog aan mijn buurman vragen of hij met me mee wilde rijden.
  Nadat ze mijn auto nog even hadden bekeken terwijl ik aan de koffie zat kreeg ik te horen dat ze nog een paar mankementen hadden ontdekt (jaja) waardoor het afgesproken bod beduidend omlaag ging. Ik verslikte me bijna in mijn koffie. Na alle moeite die ik had gedaan was de verleiding groot om mijn auto daar te laten, maar ik was zo boos dat ik weigerde en naar huis ging.
  Gelukkig attendeerde iemand me op deze site. De Ford is netjes opgehaald en van de chauffeur ontving ik het afgesproken bedrag en geen cent minder. Gewoon eerlijk! Ik heb voor de buurman nog een flesje wijn gekocht. Dank julie wel. Niet meer boos maar wél trots haha.

  Wilt u zo snel mogelijk uw sloopauto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.