Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Jonge schadeauto verkopen

1-2-3 Snel uw jonge schadeauto verkopen

Wij kopen ook auto’s op met schade of defecten. Wanneer u een auto heeft met schade, die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier. Wij hebben interesse in schadeauto’s, en vooral in jonge schadeauto’s vanaf bouwjaar 2010. Als u een jonge schadeauto verkopen wilt, neem dan zeker snel contact op.

Schade

jonge schadeauto verkopenSchade aan uw auto kan al gauw erg duur worden om te repareren. Maar als de auto nog redelijk jong is, is het ook zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. U kunt er immers veel meer geld voor krijgen dan de sloop als vergoeding geeft voor uw auto.
Uw jonge schadeauto verkopen is een betere optie. Jonge schadeauto’s hebben nog een aardige waarde, en wij kunnen u dan ook een mooie vergoeding bieden voor uw schadeauto. Wilt u een schadeauto verkopen met bouwjaar vanaf 2010, neem dan zeker contact met ons op!

Over het algemeen geldt dat we van 100 tot 1000 Euro voor een schadeauto betalen, maar het verschilt per individueel geval. Zeker bij jonge schadeauto’s maakt het veel uit wat voor merk, model, bouwjaar de auto heeft, en wat de schade precies is. Daarom is het goed om ons even te bellen. U hoort dan het bedrag dat wij voor uw jonge schadeauto bieden en dat zou wel eens erg kunnen meevallen.

Uw schadeauto verkopen, hoe gaat dat

Uw schadeauto verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de schade aan de auto en alle overige belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw schadeauto kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf gestopt doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.
Niet alleen schadeauto’s, maar ook defecte auto’s, sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.
Blijf niet zitten met een auto met schade, ook niet als het nog een jonge auto is. U kunt hem verkopen voor een mooie prijs.

Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
 

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.