Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Jonge schadeauto verkopen

1-2-3 Snel uw jonge schadeauto verkopen

Wij kopen ook auto’s op met schade of defecten. Wanneer u een auto heeft met schade, die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier. Wij hebben interesse in schadeauto’s, en vooral in jonge schadeauto’s vanaf bouwjaar 2010. Als u een jonge schadeauto verkopen wilt, neem dan zeker snel contact op.

Schade

Schade aan uw auto kan al gauw erg duur worden om te repareren. Maar als de auto nog redelijk jong is, is het ook zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. U kunt er immers veel meer geld voor krijgen dan de sloop als vergoeding geeft voor uw auto.
Uw jonge schadeauto verkopen is een betere optie. Jonge schadeauto’s hebben nog een aardige waarde, en wij kunnen u dan ook een mooie vergoeding bieden voor uw schadeauto. Wilt u een schadeauto verkopen met bouwjaar vanaf 2010, neem dan zeker contact met ons op!

Over het algemeen geldt dat we van 100 tot 1000 Euro voor een schadeauto betalen, maar het verschilt per individueel geval. Zeker bij jonge schadeauto’s maakt het veel uit wat voor merk, model, bouwjaar de auto heeft, en wat de schade precies is. Daarom is het goed om ons even te bellen. U hoort dan het bedrag dat wij voor uw jonge schadeauto bieden en dat zou wel eens erg kunnen meevallen.

Uw schadeauto verkopen, hoe gaat dat

Uw schadeauto verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de schade aan de auto en alle overige belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw schadeauto kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf gestopt doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.
Niet alleen schadeauto’s, maar ook defecte auto’s, sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.

Blijf niet zitten met een auto met schade, ook niet als het nog een jonge auto is. U kunt hem verkopen voor een mooie prijs.

auto met schade verkopenauto met schade verkopen

Blijf niet zitten met een auto met schade, ook niet als het nog een jonge auto is. U kunt hem verkopen voor een mooie prijs!

snel auto verkopen

Makkelijk en snel uw auto verkopen?

Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.


  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.
  auto verkopen Marktplaats sasn

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Klantreacties

  Ik wilde zo snel mogelijk van mijn Volvo af, maar omdat er zo veel aan moest gebeuren schaamde ik me bijna om hem ergens aan te bieden. Vorige week startte hij helemaal niet meer dus moest ik wel een oplossing zoeken. Ik kwam hier terecht en werd behandeld alsof ik een gouwe koets in de aanbieding had. De volgende dag al heb ik afscheid genomen van de Volvo (zonder schaamte). Het was zelfs geen probleem dat hij op een parkeerplaats stond in Den Bosch. Ik ben echt hartstikke snel en vooral netjes geholpen, bedankt.

  Wilt u zo snel mogelijk uw jonge schadeauto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.