Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen via internet

Een auto verkopen via internet, tips

Uw auto verkopen via internet, is dat slim om te doen? Wat zijn de voordelen of nadelen ten opzichte van uw auto verkopen aan een particulier, of aan een dealer? En zijn er nog goede tips die kunnen helpen bij de verkoop?

Een auto verkopen door deze in te ruilen bij een dealer als u een nieuwe koopt is natuurlijk snel. Maar de prijs die u dan voor de inruiler krijgt is vaak niet zo hoog. Voordeel is wel dat u niet langer met de auto blijft zitten dan nodig is.
Een auto verkopen via een online advertentie kan veel langer duren. Geïnteresseerden die bellen of willen langskomen, een proefrit willen maken, vragen om de auto voor hen te reserveren. Deze gang van zaken vraagt tijd en geduld.

Slim om te doen

auto verkopen via internetHet is in elk geval verstandig om op de volgende zaken te letten als u een auto verkopen wilt:

  • Zorg dat de auto APK gekeurd is. Dit scheelt de koper kosten en het geeft vertrouwen in de technische staat van de auto
  • Zorg dat de auto een beurt heeft gehad en dat de vloeistoffen zijn bijgevuld en ververst
  • Maak de auto schoon en fris, aan de binnenkant en aan de buitenkant
  • Los technische problemen of storingen zoveel mogelijk op
  • Maak de geschiedenis van de auto zo inzichtelijk mogelijk met fakturen van de garage en de keuringsdocumenten
  • En last but not least: bel ons voor een bod! Als u contact met ons opneemt krijgt u per omgaande een bod op uw auto, waardoor u de auto veel sneller kunt verkopen dan u wellicht gedacht had. We hebben interesse in alle auto’s, ook met schade, maar vooral in jonge auto’s vanaf 2010.

Extra service

Als u ons bod voor de auto accepteert krijgt u er als gratis service iets handigs bij: we halen de auto bij u op, waar en wanneer het u uitkomt. U hoeft dus zelf nergens heen met de auto. Ook niet naar het postkantoor voor de overschrijving, want we overhandigen het vrijwaringsbewijs ter plekke aan u, net als het geld! Sneller en handiger kan niet.

Aarzel niet, vraag uw bod vandaag nog

Wacht niet langer, maar bel, mail, stuur een whatsapp bericht, of gebruik het contactformulier op deze website. Zo weet u binnen de kortste keren wat wij voor uw auto kunnen bieden. Een auto verkopen via internet kan zo makkelijk, zo snel en zo voordelig zijn.

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.