Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen Gorinchem

Uw Auto verkopen Gorinchem, snel en eenvoudig.
Wij halen uw auto op door heel Nederland, ook in Gorinchem. Gratis, snel en eenvoudig.

Het maakt niet uit of het een sloopauto, schadeauto, bedrijfsauto, oude auto of jonge auto is. We halen alles op. De auto wordt op locatie bekeken en aan de hand daarvan krijgt u een goed bod. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven.

Gratis ophalen en direct contant geld in handen

Wij brengen geen kosten in rekening voor het ophalen van uw auto in Gorinchem. Het ophalen is gratis. En u ontvangt ook nog een vergoeding voor de auto, afhankelijk van de staat van uw auto. Ook voor auto’s met schade en voor sloopauto’s. Direct bij het ophalen ontvangt u het geld cash in handen en ook het RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna kunt u het vrijwaringsbewijs dan gebruiken om meteen de verzekering op te zeggen. De wegenbelasting wordt hierdoor vanzelf stopgezet.

Uw auto verkopen in Gorinchem, hoe gaat dat in zijn werk?

  •    U belt ons op 0183-513119 of 06-45125461 en krijgt direct een inkoper aan de lijn.
  •    U geeft de gegevens van uw auto door, zoals merk en type, kenteken en eventuele schade.
  •    Daarna krijgt u snel een bod voor uw auto.
  •    Vindt u het bod aantrekkelijk, dan maken we een afspraak voor het ophalen van uw auto.
  •    De auto wordt op afgesproken plaats, datum en tijdstip opgehaald, dit mag elke lokatie in of omgeving Gorinchem zijn, wat u uitkomt.
  •    Bij het ophalen ontvangt u de vrijwaring en het afgesproken bedrag contant.

 

Schade auto verkopen Gorinchem

Wij zijn altijd op zoek naar auto’s met schade. Vooral jonge schadeauto’s hebben onze belangstelling. Het maakt niet uit of het carrosserieschade is, of een defecte motor, of er deuken zijn of roest. Auto’s met kapotte versnellingsbakken of motors zijn ook welkom.
We hebben veel ervaring en contacten in de markt, waardoor we goede afzetkanalen hebben voor auto’s met schade. Daarom klinkt Uw auto met schade verkopen ons helemaal niet slecht in de oren. Sterker nog, wij horen graag van u welk merk, type, bouwjaar en km-stand de auto heeft.

Een schade aan uw auto kan nogal in de papieren lopen. De reparatiekosten zijn vaak hoog, en vooral bij wat oudere auto’s kost een reparatie van schade al gauw teveel in verhouding tot wat de auto nog waard is. Toch is het zonde om de auto voor niks naar de sloperij te brengen. Want uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor uw schadeauto. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op. Het kan zó geregeld zijn met 1 telefoontje.

Sloop auto verkopen in Gorinchem

Natuurlijk is de inkoopprijs van sloopauto’s lager dan de prijzen waarvoor zo’n zelfde auto te koop wordt aangeboden. Verwacht geen Marktplaats prijzen. Maar een eerlijke handelsprijs is altijd beter dan uw auto voor niks over te dragen aan een autosloperij.
Bel ons of meld uw auto aan via het formulier op de website. U ontvang binnen enkele uren een bod op uw auto. Hiervoor halen wij de auto gratis bij u op. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een gecertificeerd autodemontagebedrijf, opgehaald. Minimaal 110 Euro, tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus.

Dit erkende autodemontagebedrijf zorgt ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoorde wijze wordt gerecycled. Er zitten nog onderdelen in uw auto die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk zal het demontagebedrijf nooit alle onderdelen van uw auto eraf halen voor hergebruik, wat overblijft gaat in een shredder. Toch zijn er veel onderdelen nog bruikbaar. En van het materiaal wat uit de shredder komt, worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat in Nederland inmiddels 95% van een auto gerecycled wordt.

Certificering

Alle autodemontagebedrijven of auto inkoopbedrijven waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en ARN Auto Recycling. Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd.
 

Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van onze medewerker direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

 

 
Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Tel 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07 of 0183-51 31 19
 

123 snel auto verkopen Gorinchem

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.