Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Wat is de werkwijze als u uw auto wilt verkopen?

U belt of whatsappt naar 06-45 12 54 61 of naar 06-36 13 58 07 en krijgt direct een inkoper aan de lijn. U geeft de gegevens van uw auto door, zoals merk en type, kenteken, eventuele schade. U krijgt dan snel een bod voor uw auto. Vindt u het bod aantrekkelijk, dan maken we een afspraak voor het ophalen van uw auto.

Gratis ophalen, en contant uitbetalen van het afgesproken bedrag!

Naast een correcte werkwijze en afhandeling garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Vaak zelfs ontvangt u nog een vergoeding die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Ophalen door heel Nederland

1-2-3 Snel uw Auto verkopen: Haalt uw (sloop)auto op door geheel Nederland. Sloop auto’s, schade auto’s, busjes, caravans, wij halen alles op. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. De auto wordt op locatie bekeken en u krijgt een goed bod. Wij doen wat anderen beloven. Onze werkwijze is snel en efficiënt.

Wacht niet langer, maar regel vandaag nog dat uw APK afgekeurde auto wordt opgehaald!

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
  Autodemontage

  Uw (sloop)auto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een gecertificeerd autodemontagebedrijf, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled.

  Het verkopen van een sloopauto gaat hetzelfde als hierboven beschreven. Verder wordt uw sloopauto door een gecertificeerd autodemontagebedrijf opgehaald. Het erkende autodemontagebedrijf zorgt ervoor dat uw auto op een milieu-verantwoorde wijze wordt gerecycled. Er zitten nog onderdelen in uw auto die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Natuurlijk zal het demontagebedrijf nooit alle onderdelen van uw auto eraf halen voor hergebruik, wat overblijft gaat in een shredder. Toch zijn er veel onderdelen nog bruikbaar. En van het materiaal wat uit de shredder komt, worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, zodat in Nederland inmiddels 95% van een auto gerecycled wordt.

  Meer informatie

  Wij hopen u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie.

  Meer lezen over Uw schadeauto verkopen

  Informatie over Uw sloopauto verkopen

  Of lees Uw tweedehands auto verkopen


  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.


  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp
  06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
  en wij nemen contact met u op.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.