Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto met schade verkopen

Wilt u een auto met schade verkopen? Is het lastig om hiermee naar een autodealer te gaan of krijgt u er erg weinig voor terug als u de auto inruilt? Is het moeilijk om de auto via een advertentie particulier te verkopen met schade?

auto met schade verkopenDit probleem hebben veel mensen. Hun auto heeft schade, de reparatiekosten zijn te hoog, of ze hebben al een andere auto en zitten met dubbele lasten. Het kan ook dat de auto met de schade niet meer door de APK-keuring komt of dat ze de auto na een aanrijding verkopen willen. Hoe ga je dan toch nog een redelijk bedrag ontvangen? Kun je de auto met schade verkopen voor een leuk bedrag?

Goed nieuws, uw auto met schade verkopen kan bij ons!

Wij zijn altijd op zoek naar auto’s met schade. Vooral jonge schadeauto’s hebben onze belangstelling. Het maakt niet uit of het carrosserieschade is, of een defecte motor, of er deuken zijn of roest. Auto’s met kapotte versnellingsbakken, auto’s met een geblutste deur of een kapot raam. Een auto die We hebben veel ervaring en contacten in de markt, waardoor we goede afzetkanalen hebben voor auto’s met schade. Uw auto met schade verkopen klinkt ons daarom helemaal niet slecht in de oren. Wij horen graag van u welk merk, type, bouwjaar en km-stand de auto heeft.

Een bod op uw schadeauto

Wilt u graag weten hoeveel u kunt krijgen als uw uw auto met schade verkopen wilt? Bel of app ons dan, of vul het contactformulier in. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Per omgaande hoort u dan van ons welk bod we op uw auto kunnen doen.
Vooral bij jonge schadeauto’s is het erg zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. Uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de wagen. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op. De vergoedingen variëren van van 100 tot 1000 Euro voor een sloopauto, schadeauto of bus.
Wacht niet langer en bel, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Zeker als u een jonge auto met schade verkopen wilt is dit erg de moeite waard.

Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.