Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto met schade verkopen

1-2-3 Snel Auto met schade verkopen

Wilt u een auto met schade verkopen? Is het lastig om hiermee naar een autodealer te gaan of krijgt u er erg weinig voor terug als u de auto inruilt? Is het moeilijk om de auto via een advertentie particulier te verkopen met schade?

Dit probleem hebben veel mensen. Hun auto heeft schade, de reparatiekosten zijn te hoog, of ze hebben al een andere auto en zitten met dubbele lasten. Het kan ook dat de auto met de schade niet meer door de APK-keuring komt of dat ze de auto na een aanrijding verkopen willen. Hoe ga je dan toch nog een redelijk bedrag ontvangen? Kun je de auto met schade verkopen voor een leuk bedrag?

Goed nieuws, uw auto met schade verkopen kan bij ons!

Wij zijn altijd op zoek naar auto’s met schade. Vooral jonge schadeauto’s hebben onze belangstelling. Het maakt niet uit of het carrosserieschade is, of een defecte motor, of er deuken zijn of roest. Auto’s met kapotte versnellingsbakken, auto’s met een geblutste deur of een kapot raam. Een auto die We hebben veel ervaring en contacten in de markt, waardoor we goede afzetkanalen hebben voor auto’s met schade. Uw auto met schade verkopen klinkt ons daarom helemaal niet slecht in de oren. Wij horen graag van u welk merk, type, bouwjaar en km-stand de auto heeft.

Een bod op uw schadeauto

Wilt u graag weten hoeveel u kunt krijgen als uw uw auto met schade verkopen wilt? Bel of app ons dan, of vul het contactformulier in. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Per omgaande hoort u dan van ons welk bod we op uw auto kunnen doen. Vooral bij jonge schadeauto’s is het erg zonde om deze zomaar naar de sloop te brengen. Uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de wagen. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op. De vergoedingen variëren van van 100 tot 1000 Euro voor een sloopauto, schadeauto of bus.

Wacht niet langer en bel, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Zeker als u een jonge auto met schade verkopen wilt is dit erg de moeite waard.


auto met schade verkopenauto met schade verkopen
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Via Whatsapp of e-mail kunt u ons ook eenvoudig foto’s sturen van de auto en de schade.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Nu meer geld voor uw schadeauto!

  Van 100 tot 1000 Euro voor uw schadeauto of bus.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto met schade verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.