Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Schadeauto verkopen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het opkopen van schadeauto’s. Wanneer u een auto heeft met schade die u graag zou willen verkopen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Schade

Een schade aan uw auto kan nogal in de papieren lopen. De reparatiekosten zijn vaak erg duur, en vooral bij wat oudere auto’s kost een reparatie van schade al gauw teveel in verhouding tot wat de auto nog waard is. Toch is het zonde om de auto voor niks naar een sloperij te brengen. Uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de schadeauto. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op.

Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven. Onze werkwijze is snel en efficiënt.

Een schadeauto verkopen, hoe gaat dat

Uw schadeauto verkopen aan ons gaat als volgt. U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de schade en alle overige belangrijke informatie over de schadeauto. Daarna zal een autoschade–expert contact met u opnemen om de restwaarde van de auto met schade te bepalen. U ontvangt van de autoschade-expert een reële opgave van de restwaarde van de beschadigde auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw schadeauto kunnen wij binnen twee uur uw auto ophalen en ontvangt u binnen twee uur het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus meteen over het geld beschikken en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring. De wegenbelasting wordt vanzelf gestopt doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld. Niet alleen schadeauto’s, maar ook sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.

auto met schade verkopenauto met schade verkopen
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Via Whatsapp of e-mail kunt u ons ook eenvoudig foto’s sturen van de auto en de schade.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Nu meer geld voor uw schadeauto!

  Van 100 tot 1000 Euro voor uw schadeauto of bus.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Wilt u zo snel mogelijk uw schadeauto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.