Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

  • Schade auto 1

Schadeauto verkopen

1-2-3 Snel Schadeauto Verkopen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het opkopen van schadeauto’s. Wanneer u een auto heeft met schade die u graag zou willen verkopen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Schade

Een schade aan uw auto kan nogal in de papieren lopen. De reparatiekosten zijn vaak erg duur, en vooral bij wat oudere auto’s kost een reparatie van schade al gauw teveel in verhouding tot wat de auto nog waard is. Toch is het zonde om de auto voor niks naar een sloperij te brengen. Uw schadeauto heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de schadeauto. Wilt u de schadeauto verkopen, neem dan contact met ons op.
Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat anderen beloven. Onze werkwijze is snel en efficiënt.

Uw schadeauto verkopen, hoe gaat dat

schadeauto verkopenUw schadeauto verkopen aan ons gaat als volgt. U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over de schade en alle overige belangrijke informatie over de schadeauto. Daarna zal een autoschade–expert contact met u opnemen om de restwaarde van de auto met schade te bepalen. U ontvangt van de autoschade-expert een reële opgave van de restwaarde van de beschadigde auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw schadeauto kunnen wij binnen twee uur uw auto ophalen en ontvangt u binnen twee uur het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus meteen over het geld beschikken en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring. De wegenbelasting wordt vanzelf gestopt doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld.
Niet alleen schadeauto’s, maar ook sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.

Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Via Whatsapp of e-mail kunt u ons ook eenvoudig foto’s sturen van de auto en de schade.
 

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.