Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen gratis – kan dat?

Gratis een auto verkopen, kan dat eigenlijk wel?

Uw auto verkopen, gratis, kan dat? Is het mogelijk om een auto te verkopen voor een goede prijs zonder dure advertenties te moeten plaatsen?

Jazeker! Want u hoeft niet te adverteren om een goede prijs voor uw auto te krijgen. Bovendien hoeft u ook niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden over de auto. Wanneer u een advertentie plaatst krijgt u die wel: vragen over de auto zelf, over de prijs, onzinbiedingen, mensen die eindeloos willen onderhandelen, mensen die de auto willen zien, enzovoort. En als u ons belt hoeft u niet allerlei geïnteresseerden bij u thuis te ontvangen die de auto willen zien of erin willen rijden. Het kan veel gemakkelijker dus, èn gratis!

De auto verkopen… gratis. Hoe gaat dat dan?

Wanneer u ons even opbelt, of het contactformulier op deze pagina invult, dan kunt u volstaan met het doorgeven van merk, type, bouwjaar en kenteken. Als er bijzonderheden zijn zoals schade of nieuwe onderdelen, kunt u die ook doorgeven. Mocht u foto’s willen sturen, dan kan dit via whatsapp. Omdat wij aan de hand van uw kenteken een heleboel gegevens over de auto kunnen opzoeken, kunnen we heel snel een realistisch bod op uw auto uitbrengen. Zo weet u meteen wat u voor uw auto kunt krijgen.

Hebben we een deal?

Als we na het bod tot een overeenkomst komen, dan kan het snel gaan. Dat hoeft niet, maar voor wie haast heeft kan het. In elk geval wordt de afhandeling bij de verkoop efficiënt en gemakkelijk voor u geregeld. We halen de auto namelijk op wanneer en waar het u past. Zo hoeft u nergens heen met de auto. U hoeft ook niet naar het postkantoor voor de overschrijving. Want onze medewerker regelt dit ter plaatse, en overhandigt u meteen het vrijwaringsbewijs, samen met het afgesproken bedrag.

Zo is een auto verkopen gratis en snel

Met deze aanpak is het verkopen van uw auto gratis, gemakkelijk, zorgeloos, snel en betrouwbaar. Omdat u het geld en de vrijwaring ter plaatse in handen krijgt. En omdat we de auto kosteloos bij u ophalen. We hebben een jarenlange ervaring in het opkopen van auto’s, en daar heeft u voordeel bij. Door onze kennis van zaken en ervaring kunnen we u een realistische prijs betalen voor uw auto, en is het transport gratis en snel geregeld. Aarzel niet en bel vandaag nog!

Ook voor auto’s met schade en sloopauto’s

Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in auto’s met weinig kilometers of alleen in nieuwe modellen. Ook oudere auto’s, auto’s met schade en sloopauto’s hebben onze interesse. Is uw auto niet meer APK-gekeurd? Niet erg voor ons! Meld deze zeker bij ons aan voor een bod.

Bij ons is uw schade- of sloopauto altijd meer waard dan 100 Euro. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van sloop-, schade- en demontagevoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage en krijgt u een goed bod. Van 100 tot 1000 Euro voor uw sloopauto, schadeauto of bus. Wij doen wat we beloven en nemen u de rompslomp uit handen.

tweedehands auto verkopentweedehands auto verkopen

Onze voordelen op een rij:

 • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
 • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
 • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
 • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.


  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp
  06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.