Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Kentekencheck bij verkopen auto

Een kentekencheck kan erg nuttig zijn als u een auto verkopen wilt. Er zijn speciale websites waar tegen betaling hele voertuigrapporten op te vragen zijn. Handig voor wie een auto gaat kopen en wil weten of de beoogde auto wel betrouwbaar is. Maar heeft u er iets aan wanneer u een auto wilt verkopen?

Kentekenchecks

Welke kentekenchecks zijn er en heeft u er iets aan als waardebepaling voor uw auto?

 • Een veelgebruikte check is de kentekencheck RDW. Hier krijgt u informatie uit het kentekenregister RDW. Dit zijn vooral algemene gegevens over het voertuig, zoals het merk, het model, de uitvoering, de datum tennaamstelling en APK in de vorm van een kentekenrapport. Het RDW rapport geeft ook de cataloguswaarde aan. Klinkt mooi, maar het is iets anders dan de huidige verkoopwaarde. En dat laatste wilt u weten als u een auto verkopen wilt.
 • Ook is er de NAP check. Dit is de Nationale Autopas check. De Nationale Autopas is door de RDW in het leven geroepen om te voorkomen dat er met kilometerstanden van auto’s geknoeid wordt. Want de tellerstand was makkelijk te veranderen en zo werden er auto’s verkocht en gekocht met teruggedraaide tellers. De NAP kenteken check bij de RDW is niet gratis. Ook aan deze check heeft u niet veel als u de auto verkoopwaarde weten wilt.
 • En er is de bekende kentekencheck Autoweek. Deze kost 4,95 en bezorgt u een rapport met onder meer de schadehistorie, de tellerstand, de APK, de eigenarehistorie, het land van herkomst (bij import auto’s), de onderhoudsprijzen, en inderdaad ook een waardebepaling. De waardebepaling tool van Autoweek werkt overigens niet voor auto’s ouder dan 10 jaar. De website meldt dan ‘het niet zinvol is’ om een waardebepaling uit te voeren.
 • De kentekencheck ANWB dan. Ook hier kan in de koerslijst een waardebepaling opgevraagd worden. Ook hier komt er geen waarde uit als het een oudere auto betreft.

kentekencheck

Realistische kentekencheck bij verkopen auto

Is er dan een realistische kentekencheck waar een bedrag uit komt dat u werkelijk voor uw auto kunt krijgen bij verkoop? De prijs die daadwerkelijk voor uw auto betaald wordt als u deze verkoopt? Zelfs als de auto ouder is dan 10, 12 of 15 jaar? Jazeker. Alleen is dit geen geautomatiseerde tool, maar een check bij de kenners, die dagelijks te maken hebben met de markt, die dagelijks auto’s inkopen en verkopen. Als geen ander zijn wij op de hoogte van vraag en aanbod in de occasion wereld. Als geen ander kunnen wij u een prijs noemen die realistisch en marktconform is. Wilt u uw auto verkopen tegen een reëel bod, bel dan de experts die elke auto persoonlijk beoordelen. U krijgt ons bod, en als u dit bod accepteert, dan weet u dat u het geld ook werkelijk voor uw auto krijgt.

De kentekencheck voor auto’s met schade

Een kentekencheck via een database in een computer gaat niet werken voor een auto met schade. Maar geen nood, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We hebben kennis van zaken, en zijn gespecialiseerd in auto’s met schade. Vooral jonge schadeauto’skopen we graag in, omdat we een uitgebreid netwerk hebben in de occasionbranche. Ook een auto met schade kan nog een mooie vergoeding opleveren.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!









  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.