Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Jonge auto verkopen

1-2-3 Snel uw jonge auto verkopen

Wij kopen niet alleen sloopauto’s, auto’s met schade en auto’s met veel kilometers op de teller. We kopen ook jonge auto’s in. Deze zijn zelfs meer dan welkom. Wanneer u een redelijk jonge auto heeft die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier. Wij hebben interesse in alle auto’s, maar vooral in auto’s vanaf bouwjaar 2010. Als u een jonge auto verkopen wilt, neem dan zeker snel contact op.

Een auto met bouwjaar vanaf 2010

jonge auto verkopenUw auto verkopen kan nogal wat moeite kosten. Als u het probeert via een online marktplaats kost het veel tijd en geduld en ermee langs gaan bij een reeks garages of dealers ook. Wilt u snel een jonge auto verkopen, met bouwjaar 2010 of jonger, dan kan dit bij ons veel sneller. Wij kunnen u een mooie vergoeding bieden voor uw auto en er zijn bijkomende voordelen. We halen de auto namelijk ook gratis bij u op wanneer het u uitkomt, en u ontvangt dan direct het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs.

Uw auto verkopen, hoe gaat dat

Uw auto verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over eventuele schade aan de auto, en alle overige belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw auto kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het geld. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf stopgezet, omdat uw auto bij de RDW wordt afgemeld. Verder kunt u direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring die u bij het ophalen krijgt.
Niet alleen jonge auto’s met of zonder schade, maar ook sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.
Blijf niet onnodig lang zitten met een auto waar u van af wilt. U kunt hem snel verkopen voor een mooie prijs.

Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
 

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.