Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Jonge auto verkopen

Wij kopen niet alleen sloopauto’s, auto’s met schade en auto’s met veel kilometers op de teller. We kopen ook jonge auto’s in. Deze zijn zelfs meer dan welkom. Wanneer u een redelijk jonge auto heeft die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier. Wij hebben interesse in alle auto’s, maar vooral in auto’s vanaf bouwjaar 2010. Als u een jonge auto verkopen wilt, neem dan zeker snel contact op.

Een auto met bouwjaar vanaf 2010 verkopen

Uw auto verkopen kan nogal wat moeite kosten. Als u het probeert via een online marktplaats kost het veel tijd en geduld en ermee langs gaan bij een reeks garages of dealers ook. Wilt u snel een jonge auto verkopen, met bouwjaar 2010 of jonger, dan kan dit bij ons veel sneller. Wij kunnen u een mooie vergoeding bieden voor uw auto en er zijn bijkomende voordelen. We halen de auto namelijk ook gratis bij u op wanneer het u uitkomt, en u ontvangt dan direct het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs.

Uw auto verkopen, hoe gaat dat

Uw auto verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over eventuele schade aan de auto, en alle overige belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto..

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw auto kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u meteen ook het vrijwaringsbewijs en het geld. U kunt dus direct over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf stopgezet, omdat uw auto bij de RDW wordt afgemeld. Verder kunt u direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring die u bij het ophalen krijgt.

Niet alleen jonge auto’s met of zonder schade, maar ook sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.

Blijf niet onnodig lang zitten met een auto waar u van af wilt. U kunt hem snel verkopen voor een mooie prijs.


  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp

  06-45 12 54 61 of

  06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.