Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Defecte auto verkopen

1-2-3 Snel uw defecte auto verkopen

Wij kopen ook auto’s op met een defect of mankement. Wanneer u een auto heeft die een defect heeft, en die u graag zou willen verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, sms, whatsapp, e-mail of het online aanmeldformulier.

Defect

defecte-auto-verkopenEen defect aan uw auto kan al gauw erg duur worden om te repareren. De reparatiekosten zijn vooral bij wat oudere auto’s al snel te hoog in verhouding tot de waarde van de auto. Toch is het zonde om de defecte auto voor niets naar een sloperij te brengen.
Uw defecte auto verkopen is een betere optie. Deze heeft wellicht nog een restwaarde en wij kunnen u dan ook een vergoeding bieden voor de defecte auto. Wilt u uw defecte auto verkopen, neem dan contact met ons op.
Van 100 tot 1000 Euro voor uw defecte auto, schadeauto of sloopauto. Wij doen wat anderen beloven. Onze werkwijze is snel en efficiënt.

Uw defecte auto verkopen, hoe gaat dat

Uw defecte auto verkopen aan ons gaat als volgt: U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over het mankement van de auto en alle overige belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto.

De auto ophalen

Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw defecte auto kunnen wij binnen twee uur uw auto ophalen en ontvangt u binnen twee uur het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt dus meteen over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt vanzelf gestopt doordat uw auto bij de RDW wordt afgemeld en u kunt direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.
Niet alleen defecte auto’s, maar ook schadeauto’s, sloopauto’s, busjes, caravans, wij halen alles op.

Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
 

Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

We houden ons aan de Corona-maatregelen en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

Ook in het nieuwe jaar gaan we volop door met autoinkoop. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

Nu meer geld voor uw sloopauto!

Ontvang vanaf 75 tot 200 Euro voor uw sloopauto in Amsterdam

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.