Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!
Stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen waarde opzoeken

Auto verkopen waarde opzoeken? Hoe doet u dat het best?
Als u uw auto wilt verkopen moet u bedenken wat u ervoor wilt hebben, maar ook of u dat ervoor kunt krijgen. Een veel gevolgde werkwijze is: ik wil mijn auto verkopen waarde opzoeken, adverteren of ergens aanbieden, onderhandelen, verkocht.

Best lastig, de waarde bepalen

auto verkopen waarde opzoekenMaar wat als u het moeilijk vindt om de waarde van uw auto te bepalen? U ziet misschien wel advertenties van ongeveer dezelfde auto’s; maar dan zijn het andere types of andere uitvoeringen, met meer of minder opties. Of ze hebben een ander bouwjaar. Het kan ook zijn dat het vergelijkingsmateriaal veel meer of minder kilometers op de teller heeft staan. Dat is lastig vergelijken. Bovendien zijn de vraagprijzen van andere autoeigenaren ook niet altijd even reëel. Als u niet goed bent in onderhandelen, dan blijft het lastig tot de auto verkocht is. En zelfs daarna vraagt u zich misschien nog wel af of u wel een goede prijs voor uw auto gehad heeft.

Ontmoedigd?

Wat u voor uw auto krijgt als u deze verkoopt hangt af van de auto zelf, maar ook aan wie, en hoeveel haast u heeft. Als u snel van de auto af wilt, of het geld snel nodig heeft, dan heeft u waarschijnlijk ook geen zin of tijd om te gaan adverteren, mensen aan de deur te krijgen die willen kijken, proefrijden, onderhandelen. En of u de auto nu aan een garage verkoopt of aan een particulier, ze zullen altijd proberen de auto voor zo weinig mogelijk van u over te nemen. Dat kan wel ontmoedigend zijn voor u als verkoper.

Snel en realistisch

Wilt u gewoon een snel en realistisch bod voor uw auto hebben, dan zal het de moeite lonen om ons even te bellen of het contactformulier op deze site in te vullen. U krijgt dan per omgaande een marktconform bod op uw auto. Als u ermee akkoord gaat krijgt u ook nog eens onze professionele service: de auto wordt gratis bij u opgehaald, u krijgt het geld meteen. Ook ontvangt u dan direct het vrijwaringsbewijs. U kunt dan direct de verzekering opzeggen en de wegenbelasting stopt automatisch.

Auto verkopen? Waarde opzoeken? De snelste en gemakkelijkste manier is 1 telefoontje!

Bel vandaag nog en ontvang een bod op uw auto. Uw auto verkopen en waarde bepalen kunnen vlot en efficient geregeld zijn. Ook sloopauto’s of auto’s met schade kunt u bij ons aanmelden. Bij ons is uw sloopauto altijd meer waard dan 100 Euro. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van sloop- en demontagevoertuigen. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland auto’s inkopen voor demontage en krijgt u een goed bod.

Onze voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto's, ook met schade!

Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.