Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

De prijs voor een jonge auto, wat kunt u voor uw occasion krijgen?

Als u een auto verkopen wilt die nog redelijk recent is, wilt u weten wat de prijs voor een jonge auto is. U wilt een bedrag krijgen voor de auto dat klopt met de waarde ervan. Wanneer u een nieuwe auto gaat kopen kunt u uiteraard vragen wat de garage u geeft voor uw occasion bij inruil. Ook kunt u op internet kijken of u vergelijkbare auto’s kunt vinden, en wat daarvoor gevraagd en geboden wordt. Het is dan wel zaak op te letten dat u geen appels met peren vergelijkt. Denk hierbij aan opties, bouwjaar, kilometerstand en eventuele schade.

Voorbereidingen bij verkoop van een jonge auto

Daarnaast is het belangrijk dat de auto in een zo goed mogelijke conditie is. Dit houdt onder andere in dat u zorgt dat de auto een beurt heeft gehad en technisch in orde is. Eventuele mankementen moeten bij verkoop gemeld worden, omdat de koper anders de overeenkomst ongedaan kan maken. Ook is het handig als u de garagerekeningen bij de hand heeft, voor wanneer eventuele kopers deze willen zien.

Het verkoopkanaal

Dan bedenken via welke weg u de auto wilt verkopen. U kunt de auto bij de garage inruilen als u een nieuwe koopt. Dan bent u van uw oude auto af op het moment dat de nieuwe wordt afgeleverd. Zo hoeft u de oude niet langer te houden dan nodig is en niet tijdelijk voor twee auto’s wegenbelasting te betalen. Dat is een voordeel. Het nadeel is dat dit vaak minder oplevert dan de auto aan een particulier verkopen. Particulier verkopen geeft echter nogal wat rompslomp. Geïnteresseerden die mailen of bellen, willen komen kijken, een proefrit willen maken, vragen om de auto voor ze te reserveren, garagerekeningen willen zien, misschien wel vragen om de auto technisch te laten keuren. Dit kost veel geduld, moeite en tijd.

De snelle route naar een goede prijs voor een jonge auto

Als u geen zin heeft in de hele procedure bij het verkopen van uw auto aan een particulier, of dat te lang vindt duren, dan is er een betere optie:

Wij kunnen u een mooie vergoeding bieden voor uw auto en er zijn extra voordelen. We halen de auto namelijk ook gratis bij u op wanneer het u past, en u ontvangt dan direct het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs

Hoe verkoopt u uw auto

U neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het aanmeldingsformulier op deze site. Wij noteren dan het kenteken en de kilometerstand, uw informatie over eventuele schade aan de auto, en alle andere belangrijke informatie over de auto. Daarna ontvangt u van ons een bod voor uw auto. Wanneer we beiden akkoord gaan met de prijs voor uw auto kunnen wij binnen een dag uw auto ophalen en ontvangt u direct het geld en het vrijwaringsbewijs. U kunt dus meteen over het geld beschikken. De wegenbelasting wordt die dag stopgezet, omdat uw auto bij de RDW wordt afgemeld wanneer het vrijwaringsbewijs wordt afgegeven. Tenslotte kunt u direct de verzekering opzeggen met de vrijwaring.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp

  06-45 12 54 61 of

  06-36 13 58 07

  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  auto verkopen Marktplaats sasn

  Ook op Marktplaats

  Wij zijn ook op Marktplaats te vinden. Bewaar onze advertentie in Marktplaats om deze snel terug te vinden en ons te bellen zodra u een bod wilt voor uw auto of meer wilt weten over ons occasion aanbod.

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.