Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto kopen

Wilt u een andere auto kopen nadat uw huidige auto is verkocht? Informeer dan zeker naar het aanbod dat wij en onze partner Autobedrijf Schiedam voor u hebben!

Aanbod occasions

Wij werken samen met dit gerenommeerd Nederlandse autobedrijf dat altijd uiteenlopende occasions aanbiedt en waar zeer regelmatig vers aanbod is. We bieden tweedehands wagens aan van gangbare en gewilde merken zoals Audi, BMW, Seat, Citroën, Volkswagen, Mini, Ford, Nissan, Mercedes, Volvo, Opel, Toyota en Renault. Er is een ruime keuze tussen oudere en nieuwere modellen, lage kilometerstanden en wat hogere tellerstanden.

Geen kosten rijklaar maken

Wat alle aangeboden auto’s gemeen hebben is dat ze allemaal rijklaar zijn en dat er geen kosten aan u berekend worden voor rijklaar maken. Doe er uw voordeel mee!

Snel uw favoriete volgende auto kopen

Heeft u een bepaald merk of model in gedachten, of een bepaalde prijsklasse voor uw nieuwe tweedehands auto, neem dan zeker contact met ons op. Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07. We kunnen u dan informeren over de auto’s bij onze partner die aan uw wensen voldoen, en u een aantrekkelijke prijs bieden. Zo vindt u snel uw favoriete volgende wagen, en wordt een andere auto kopen heel gemakkelijk.

auto kopenauto kopen

Uw ideale occasion vinden?

Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07

  bel me terug

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!
  Verkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.

  Een greep uit het aanbod

  Luxe uitgevoerde wagens met veel functionaliteit zoals Audi A6, Audi Q5, BMW 5-serie, maar ook handige en functionele bestelwagens zoals de Citroën Berlingo. Of wat dacht u van een cabrio of de altijd geliefde VW Golf voor een zacht prijsje? Gaat uw voorkeur uit naar een comfortabele sedan of naar een praktische kleine hatchback? Het is er allemaal en er komen regelmatig occasions binnen zodat het aanbod steeds ververst.

  auto kopen occasions

  Eerst uw huidige auto verkopen?

  De huidige auto verkopen is voor veel mensen een hobbel die eerst genomen moet worden, voordat ze serieus op zoek kunnen gaan naar hun volgende auto. Men wil immers niet met 2 auto’s zitten. Wie wil er de dubbele lasten dragen van twee verzekeringen en dubbele wegenbelasting? Dat is nooit prettig. Bovendien is het geld dat de huidige auto gaat opbrengen vaak nodig voor het betalen van de volgende. Wij weten dat, en we begrijpen het volkomen. Vandaar dat wij het u makkelijk maken, door een mooie prijs voor uw huidige wagen te bieden.

  Wij kopen auto’s in

  Wij kopen auto’s in en kunnen u een mooi bod op uw huidige auto bezorgen. Zo is de verkoop van de auto die u weg wilt doen snel geregeld. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat, kijk dan op Werkwijze. Na de verkoop van uw auto kunt u zich dan volledig richten op de volgende wagen: een mooie auto voor een mooie prijs, die al helemaal rijklaar is. Snel informeren naar het aanbod dus. Des te eerder heeft u het perfecte occasion gevonden en heeft u alles geregeld!

  Tot €200 voor uw sloopauto

  Doordat de ijzerprijs is gezakt, mede door de oorlog Rusland-Oekraïne, is het maximum bedrag dat wij voor een sloopauto betalen nu €200.

  Ook sturen we een bijdrage naar giro 555 voor elke sloopauto die we inkopen, voor steun aan Oekraïne.

  contact

  Interesse in een occasion? Of weten wat u voor uw auto kunt krijgen? Bel of Whatsapp 06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07

  Wilt u eerst zo snel mogelijk uw huidige auto verkopen?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.