Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.
sponsor 123 snel auto verkopen

Sponsor Stichting Veilig Onderwijs en Kika

123 Snel Auto Verkopen is een sponsor geworden van de Stichting Veilig Onderwijs. Door te adverteren in het magazine van deze stichting maakten we het mede mogelijk dit magazine gratis aan te bieden op scholen, centra voor Jeugd en Gezin, bibliotheken en andere belangstellenden.

Er zijn scholen die het magazine meegeven aan ouders waarmee ze de samenwerking in het belang van de kinderen bevorderen. Er zijn ook scholen die het magazine voor het team bestellen zodat ze gebruik kunnen maken van de informatie erin.
Tevens maken sponsorbijdragen het mogelijk voor de Stichting Veilig Onderwijs om de werkzaamheden voort te zetten om het pesten in het onderwijs tegen te gaan.

Omdat we volledig achter de doelen van deze Stichting staan en graag hun nuttige werk willen steunen zijn we een van de sponsors van de Stichting Veilig Onderwijs.

Wat voor Stichting is het die we als sponsor ondersteunen?

Stichting Veilig Onderwijs is een landelijk kenniscentrum dat informatie en advies geeft over veilig onderwijs. Wij begeleiden sinds 2007 scholen in het creëren van een veilig en prettig leerklimaat. Daarvoor hebben wij diverse experts in dienst. Zij adviseren in de aanpak van onder meer grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en pesten. En zij geven advies hoe om te gaan met verschillende geloofsovertuigingen.

De doelgroep van de Stichting

Scholen, onderwijsinstellingen en docenten vormen de doelgroep van Stichting Veilig Onderwijs. Maar ook leerlingen, studenten en ouders bieden wij hulp. Zij kunnen ons benaderen met een klacht over (seksueel) ongewenst gedrag, pesten en discriminatie. Wij zullen dan zowel ouder, leerling als ook school helpen een oplossing te vinden voor het sociaal onveilige gedrag.

Waarom kiezen we deze Stichting om te sponsoren?

De Stichting informeert, adviseert, ondersteunt en begeleidt het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het speciaal onderwijs en het mbo. Daarbij gaat men altijd uit van de behoefte van de school en de actuele onderwijspraktijk. Men hanteert de Zorgplicht sociale veiligheid leerlingen op school (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) als leidraad. Deze wetgeving is mede door de inbreng van de Stichting in 2015 tot stand gekomen. Als sponsor kunnen we dit natuurlijk alleen maar toejuichen en met onze sponsoring ook concreet ondersteunen en mede mogelijk maken.

sponsoring st veilig onderwijs
sponsor veilig onderwijs magazine

Ook zijn we sponsor van Kika

kika donaties steunJaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Kika’s doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Kika besteedt de donaties aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen, zoals op de website van Kika is vermeld.
Wij willen hier graag aan bijdragen met onze donaties.

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *