Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.
auto verkopen tijdens covid

Uw auto verkopen tijdens Covid-19

Uw auto verkopen tijdens Covid 19

We houden ons aan de Corona-maatregelen en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. Uw auto verkopen tijdens Covid kan dus gewoon zonder problemen. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. U ontvangt een mooie vergoeding en het wordt snel geregeld!

auto verkopen tijdens covid

Ook in het nieuwe jaar gaan we volop door met autoinkoop. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.
Natuurlijk zijn de Covid-regels voor niemand leuk of handig, maar ze houden ons niet tegen om gewoon ons werk te doen. Er blijven altijd auto’s die kapot gaan, afgekeurd worden, overbodig zijn of te duur worden voor hun eigenaar, ook tijdens corona, ook tijdens lock-down. In al die auto’s hebben wij interesse, ook nu! We bieden u een goed bedrag voor de auto waar u graag vanaf wilt en halen de auto bij u op zodat u zelf nergens heen hoeft. De vrijwaring en het afgesproken bedrag ontvangt u direct bij het ophalen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Nu meer geld voor uw sloopauto!

Ontvang vanaf 75 tot 200 Euro voor uw sloopauto in Amsterdam

Wist u dat we niet alleen jonge rijdende auto’s inkopen maar ook auto’s met schade en sloopauto’s? Ongeacht de staat van uw auto krijgt u bij ons een goed bod en wordt de auto kosteloos bij u opgehaald. Wel zo makkelijk, en snel! Vraag ons gerust om een bod zodat u snel weet wat u voor uw auto kunt krijgen, ook als deze carrosserieschade, motorschade, een gebroken distributieriem of een ander defect heeft, ook als de auto rijp is voor de sloop of als uw auto afgekeurd is bij de APK-keuring. Wij hebben interesse in de auto die u kwijt wilt en halen deze gratis bij u op!

autoinkoop, corona, covid