Skip to main content
logo
Bij S.A.S.N. kunt u terecht met uw auto,
sloopauto schadeauto, of bus
en voor aankoop van een occasion
Makkelijk en snel uw auto verkopen?
Bel of Whatsapp
06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
Direct een inkoper aan de lijn!

Of stuur een foto van de auto via Whatsapp
en wij nemen contact met u op.

Auto verkopen contant geld ontvangen

Uw auto verkopen, contant geld ontvangen. Dat kan bij ons. Wilt u een auto verkopen en het geld cash ontvangen? Dat is zeker mogelijk.

Cash bij afhaling

Onze werkwijze houdt onder meer in dat we de auto bij u komen ophalen op een plaats en moment die voor u handig zijn, en wanneer we dat doen brengen we meteen het geld voor u mee, plus het vrijwaringsbewijs. Zo heeft u direct het contante geld in handen, bij de overdracht van de wagen. Gelijk oversteken, cash bij afhaling, wel zo handig!

Niet adverteren, geen dealer

Wilt u niet met uw auto adverteren of aan een particulier verkopen vanwege de rompslomp? Wilt u niet uw auto aan een dealer verkopen omdat deze te weinig biedt? Er zijn andere opties! Biedt uw auto ter verkoop aan bij ons, en u hoort vrijwel meteen welk bedrag wij voor uw auto kunnen geven. Door onze gedegen kennis van de markt en onze jarenlange ervaring als auto opkopers, weten we wat realistische prijzen zijn. Ook voor auto’s zonder APK, auto’s met schade of sloopauto’s. Bij ons krijgt u altijd meer dan 100 Euro voor een sloopauto. Voor auto’s die gewild zijn in de handel uiteraard veel meer!

Snel en kostenloos

Onze werkwijze voorkomt een hoop rompslomp voor u van adverteren en proefritten. Het kan bovendien heel snel gaan. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via telefoon, whatsapp, e-mail of het contactformulier en u hoort van ons wat wij voor uw auto bieden. Wie de overeengekomen prijs contant wil ontvangen, die krijgt het geld contant. Via de bank kan natuurlijk ook. De auto verkopen voor contant geld hoeft niet lastig te zijn of lang te duren. En altijd halen we de auto gratis bij u op en ontvangt u direct het RDW-vrijwaringsbewijs waarmee de wegenbelasting wordt stopgezet en u de verzekering kunt opzeggen.

Auto verkopen, contant geld ontvangen? Regel het meteen

Als u het geld graag snel wilt hebben, dan is dit de beste manier. Auto verkopen en direct cash ontvangen? Heel eenvoudig: U neemt contact met ons op en geeft de benodigde gegevens door, wij noemen onze prijs, en wanneer we het eens zijn maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Dit kan bij u thuis, maar het mag ook ergens anders zijn. Maar net wat handig is voor u. En zodra de auto wordt opgehaald, heeft u het geld. Snel en gemakkelijk. Omdat we RDW-gecertificeerd zijn bovendien ook betrouwbaar. En door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van de markt en mogelijkheden, voor nieuwe en oude auto’s, voor auto’s met of zonder schade, voor loop of sloop.

  auto aanmelden

  Elektrische auto's welkom! Ook een goede prijs voor caravans en campers!

  • Uw auto wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled
  • U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs
  • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald
  • Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar

  Inkoop van auto’s tijdens Covid-19

  We houden ons aan de eventueel geldende Corona-maatregelen van het moment en gaan gewoon door met het inkopen van auto’s. U hoeft nergens heen, we halen de auto bij u op en u ontvangt meteen het geld en de vrijwaring. Goede vergoeding, snel geregeld!

  Zowel benzine, diesel, gas als elektrische auto’s zijn welkom, en we bieden een goede prijs voor uw camper of caravan. Aarzel niet om ons te bellen, we staan voor u klaar.


  Makkelijk en snel uw auto verkopen?

  Bel of Whatsapp
  06-45 12 54 61 of 06-36 13 58 07
  Direct een inkoper aan de lijn!
  Of stuur een foto van de auto via Whatsapp en wij nemen contact met u op.

  Wilt u zo snel mogelijk cash voor uw auto?

  Bel naar 1-2-3 Snel Auto Verkopen en hoor welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen

  06-45 12 54 61 of
  06-36 13 58 07

  We zijn altijd geïnteresseerd in jonge auto’s, ook met schade!

  Bel of app voor een goed bod. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen op 7.